Hav sikkerheden i orden i hjemmet med den nyeste teknologi

h4

I dag er det ikke blot et par bolte for døren og en gammel halvrusten nøgle, man kan bruge, hvis man gerne vil beskytte sig hjem og holde sine værdigenstande sikre. Med nyere teknologi kan man højne sikkerheden i hjemmet både for en selv og andre med også ens materielle genstande. 

Læs mere her om nogle af de forskellige muligheder.

hoveddør til hjem

Smarte låse for døren

De nyere og mere tekniske slags låse, man kan få på sin hoveddør og andre indgange til hjemmet, ligner overhovedet ikke de gammeldags nøgler, som mange af os af en eller anden grund stadig render rundt med. En af de største forskelle er, at der ofte slet ikke er nogle nøgler!

Med nyere slags låse skal man i stedet blot huske på for eksempel en firecifret kode eller en anden form for kodeord. Når man kommer hjem, taster man bare denne kode ind og viola! Så har man adgang til sit hjem.

Ved helt nye låse kan man endda opleve, at der er fingeraftrykslæser og andre smarte aspekter, så man rigtig kan føle det som om, at man trådt direkte ind i en fremtidsfilm. 

Moderne pengeskabe

Pengeskabe er efterhånden en lidt ældre opfindelse og mange danskere har dem allerede i hjemmet. Men pengeskabe bliver der også hele tiden skabt nye modeller af, som inkorporerer nyere teknologi. 

Klik her for at se hvordan du får fat i forsikringsgodkendte pengeskabe, som kan beskytte dine allervigtigste genstande, når du ikke selv opholder dig i hjemmet. 

Det er nemt i dag at købe moderne pengeskabe og værdiskabe hjem på nettet. Læs mere for at se hvordan du kan få dem leveret direkte til din dør – så slipper du også selv for at slæbe det tunge pengeskab fra a til b. 

garage

Garagen

Både din bil og din garage kan du i dag sikre med nyere teknologi. Du kan for eksempel vælge den gammeldags nøgle til din bil fra og i stedet få dig en tryklås, så du på længere afstand kan åbne op for din bil. 

Det gør tingene en hel del mere belejlig for dig selv og samtidig er du også mere sikker på, at selve låsen ikke kommer til at gå i stykker eller nøglen sidder fast deri. 

Garagen kan du også sikre med mere moderne låse, som vi blandt andet snakkede om i begyndelse af artiklen. Prøv at undersøge dine muligheder nærmere ved at tage kig rundt omkring på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *