Gør dit hjem parat til en date

h4

Har du inviteret én på date hjem til dig selv? Så er det med at have hjemmet klar, så det giver de bedst mulige forudsætninger for en god og vellykket date. 

Der er forskellige ting, du kan gøre for at få en date, som lykkes. Man kan tage på date på mange forskellige måder. Dates kan være mere eller mindre vilde, mere eller mindre kreative. Få råd til, hvordan du får en date, der skiller sig ud her

Vin til to

Det gode førstehåndsindtryk

Noget af det vigtigste, når du har inviteret en på date hjemme hos dig selv, er, at vedkommende får et godt førstehåndsindtryk af dig og dit hjem. Dette kan du forholdsvis nemt sikre dig. 

Du kan sikre dig et godt førstehåndsindtryk ved at sørge for, at der er rent og ryddeligt i dit hjem. Dette skal der selvfølgelig også helst være normalt. 

Gør ofte rent, så der ikke lugter dårligt og er beskidt i hjemmet. Sørg derudover for at have ryddet op. Det er ikke, fordi dit hjem behøver være fuldstændig klinisk. Men sørg for, at der er nogenlunde ryddet, og at der er luftet ud. 

Skab hygge og romantisk stemning

Næste step er, at der også er lidt ekstra hyggeligt i dit hjem. Du vil gerne have dit hjem til at emme af romantisk stemning og hygge. Vi guider dig igennem her. 

En sikker vinder er stearinlys. Stearinlys spreder hygge og en personlig, afslappet atmosfære. En følelse af intimitet, og det er jo godt, når man skal på date. 

Hvis I skal spise middag sammen, gælder det om, at du dækker et fint bord. Hvis I skal se en film, så sørg for, at der er godt med tæpper og puder i sofaen. En rar belysning er også altid vigtigt. 

Romantisk middag

Idéer til andre dates

Dates i hjemmet er ofte meget intime og personlige. Hvis det ikke lige er dig, at det skal være så intenst og nært med den anden person, er der en række andre dates, I kan overveje at tage på i stedet. Dates, som er mindre romantiske og mere afslappede. 

En klassisk idé er at tage i biografen. I kan også tage på café eller restaurant et hyggeligt sted, hvor der også er andre mennesker. 

En anden idé er at mødes og gå en tur. Dette er en meget afslappet og uforpligtende måde at date på. Hvis I er til det, kan I også bare tage ud og få en øl sammen i uformelle omgivelser. 

Til slut er det også en mulighed at mødes og lave ”en aktivitet” sammen. Dette kan være mange ting. I kunne tage i zoologisk have eller på museum. I kunne også tage ud og surfe, klatre, svømme eller andet, hvis det er nogle interesser, I deler. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *