Betaler du for meget for dit bredbånd?

h4

Hvornår har du sidst tjekket, om du betaler for meget for dit bredbånd?

Der findes efterhånden mange forskellige internetudbydere i Danmark, og de fleste af dem kører med forskellige priser.

Derfor kan der altså være gode chancer for, at du kan få den samme hastighed, som du modtager lige nu, til en billigere pris hos en anden internetudbyder.

Tjek løbende priserne på bredbånd

Derfor er det en rigtig god idé at blive ved med løbende at tjekke op på priserne på bredbånd hos konkurrenterne til din nuværende udbyder.

Selvom du måske valgte den billigste løsning på markedet, dengang du tilmeldte dig dit nuværende abonnement, er det ikke sikkert, det stadig er den billigste løsning.

Din udbyder gør dig i hvert fald ikke opmærksom på det, hvis du kan få den samme hastighed hos en konkurrent for to tredjedele af den pris, du betaler nu.

Det er du selv nødt til at holde øje med løbende. Så husk at tjekke op på priserne minimum en gang eller to om året, så du hele tiden har styr på, om du betaler for meget for dit produkt.

bredbånd

Der kan være mange penge at spare

Der er stor forskel i priserne på bredbånd. En hastighed hos en udbyder koster ikke nødvendigvis det samme hos en anden udbyder, ligesom priserne på forsikringer, benzin og a-kasser varierer fra firma til firma.

Derfor kan det være, at du kan spare rigtig mange penge hvert eneste år ved at bruge lidt tid på at undersøge, om der skulle være en anden og billigere løsning på markedet.

Det er ikke sikkert. Men kan du eksempelvis spare 100 kroner om måneden, er det 1200 kroner hver eneste år, som du altså så kan vælge at bruge på noget andet i stedet for.

Det behøver ikke at være svært at skifte til en ny udbyder

Hvis du finder en anden udbyder, der kan give dig et bedre produkt eller en billigere pris for samme produkt, som du har lige nu, behøver det ikke at være svært at skifte over til en ny udbyder.

internet

Så længe du ikke har en bindingsperiode hos din nuværende udbyder, kan din kommende udbyder typisk tage sig af alt det praktiske med at flytte internettet over til dem.

Det kan dog godt være, du selv skal stå for at opsige dit nuværende abonnement. Læs gerne op på det i din kontrakt med din nuværende udbyder, inden du skifter.

Få endnu bedre bredbånd til samme pris

Det kan også være, du kan finde en bedre og hurtigere forbindelse til den samme pris. Så sparer du godt nok ikke noget, men du kan få endnu hurtigere internet uden at skulle betale en krone mere om måneden.

Vær dog opmærksom på, at der kan være oprettelsesgebyrer eller lignende, der skal betales, i forbindelse med at du skifter udbyder.

Derfor er det altid en god idé at regne efter en ekstra gang, inden du træffer beslutningen om at skifte over til en ny udbyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *